Kik vagyunk?

Talán a jobb kérdés, hogy miért hoztuk létre az Elit kártyát?

Eddigi projektjeink során több száz webáruházzal kerültünk üzleti kapcsolatba. Talán a legjelentősebb ezek közül az Ingyen Szállítás Nap, melyet 2010-ben szerveztünk meg először. A résztvevő közel 250 webáruház igazolja azt a tényt, hogy a hazai internetes kereskedőknek nagy szüksége van újabb és újabb csatornákra a vevőszerzéshez. Éppen ezért indítjuk el 2012. februárjában az Elit kártya programunkat, mely a legnagyobb hazai kizárólag online igénybevehető törzsvásárlói program lesz.

Persze nem akarom megkerülni a kérdést. A háttérben két cég van az Infocentrum Szoftver Stúdió (© 1996) és a Hicomm Üzleti Kommunikációs Kft (© 1997). Mindkét cég több mint 10 éve van az informatikai piacon. Az évek alatt nagy tapasztalatot szereztünk az ügyviteli rendszerek, az internetes alkalmazások és az értékesítés területén egyaránt. Az Elit kártya program működtetésére egy új céget hoztunk létre (Q7 kft), hogy a különböző szolgáltatásainkat függetlenítsük egymástól.

 

Projektjeink:

2001- Számlázó Programok

Számlázó programok

 

2010. januártól- webáruházelemzés

Webáruház elemzés

 

2010. decembertől- Ingyen Szállítás Nap

Ingyen Szállítás Nap

 

2011. januártól- Zöld Hétfő

Zöld Hétfő

 

2011. májustól- bTime

bTime.hu- időgazdálkodás

 

2012. februártól - Elit Kártya

Elit kártya

 

De ezek talán kevésbé érdekesek.

Ami fontosabb, azt láttuk, hogy Magyarországon nagyon sok többpartneres törzsvásárló kártya működik sikeresen, de eddig a webáruházak ebből nem profitálhattak. Bizonyára Ön is hallott már a Supershopról vagy a Smart kártyáról. Több millió magyar embernek van már ilyen kártyája és ezek közül 30-50% napi szinten használja is.

Nos, 2012 elejétől már a webáruházakban is használhat törzsvásárló kártyát, méghozzá Elit Kártya néven.